sâmbătă, 31 octombrie 2009

Săndica

Ea e Săndica, prietena mea. O sun la 3 dimineata ca ma doare sufletul si ea vine cu pastila magica. Asa e ea. Ieri, mândra a vorbit la o conferinţă despre optimism. Le-a explicat oamenilor că în viaţă sunt alte lucruri mai importante decât să apari la televizor. Lecţia de umilinţă:





Sandico...locul tau chiar era la televizor:). Am spus!

marți, 27 octombrie 2009

Câine până la moarte!




Mama fifi e dinamovistă. Unchiul Marius e şi el câine roşu. Subscriu şi eu, ce să fac?

luni, 26 octombrie 2009

Love is in the air



Asa aratam inainte de somn, pentru detalii despre vis intrati pe blogul lui tati: www.fotokolor.blogspot.com

sâmbătă, 24 octombrie 2009

miercuri, 21 octombrie 2009

marți, 20 octombrie 2009

luni, 19 octombrie 2009

marți, 13 octombrie 2009

Dorinte 2009 - 2010

Pe linga sanatatea copilului, care apare in toate dorintele, ma gindesc asa:

1. 2009
- nikon D700.
- inel cu diamant ( nu rideti !!!).
- aparat de masaj pentru picioare.

2. 2010
- baby spa 6 luni pentru Mariuca.
- vacanta cu tot familionul.
- concert u2 in Portugalia.


Acestea fiind spuse, dau si eu o leapsa catre Adela, Nico, Nadina, Maria, Simona si Bogdana.
Sa ne batem in dorinte, dragelor:)

duminică, 11 octombrie 2009

marți, 6 octombrie 2009

O dimineata perfecta

O vinzatoare de la marele magazin GODAC, ma face MUCI pentru ca mi-a batut pe bon CARNE cind de fapt eu cumparasem PUI!!!

Venind spre casa, cei 30 de ciini din fata blocului, sar sa ma muste. Simtisera mirosul de pui, care nu era carne:) Niste prosti. Sunt 30 de ciini simpatici, care stau precum mioarele pe spatiu verde amenajat de dl. poteras.

Cand sa intru in bloc un mesaj mare, scris de mina, dar purtind stampila POSTA ROMANA, prin care dl. postas, simpatic cum il stiu ne spune clar: VA ROG SA REZOLVATI SITUATIA CU CIINII DIN FATA BLOCULUI. ASTA DACA VRETI SA VA MAI PRIMITI CORESPONDENTA!

Nu stiu ce sa fac...sa trimit o scrisorica la posta si sa explic cum ca in blocul nostru, cel cu 6 scari, exista mafia iubitorilor de ciini, cu o medie de virsta de 65-70 de ani. Acesti oameni minunati, vecinii mei, se uita urit la tine daca indraznesti sa nu privesti cu simpatie javrele isterice, atunci cind te ataca. Ar trebui sa intinzi piciorul si sa spui zimbind: Musca-ma dragutule! Ham, ham!

duminică, 4 octombrie 2009

Declaratie de dragoste


Niciodata nu m-am priceput sa fac declaratii de dragoste. Nu m-am priceput. Nu sunt chiar pafarista dar nici nu am cu ce ma lauda. Oana e cam ca mine la capitolul asta. Cel putin asa credeam eu. Pina cind, a venit dovada: pe blogul roz absolut: http://www.oanadespa.blogspot.com/

Recomand lectura cu un ceai de portocale si scortioara:)

sâmbătă, 3 octombrie 2009

Toamna

Nico se plictiseste, ca deh, e sambata seara si nunta a trecut, si ce sa mai faca acum??? O leapsa: pro si contra toamna. Eu sunt PRo. Motive:
- e frig si eu ador frigul.
- parca bucurestiul nu mai e asa mizer ca la 40 de grade.
- ploua si pot sa stau ore in sir sa ma uit cum ploua ( da, da nu rideti).
- la mama acasa miroase a gemuri si muraturi.
- tirgurile de toamna.
- ceaiul de la rendez vous cind afara e frig.
- terasele din bucuresti, of nico nimic nu cunosti, care au incalzitoare si desi afara e frig, stai frumos la terasa.
- prieteniile adevarate. Cele mai adevarate prietenii ale mele le-am legat toamna. Sunt perfect nostalgica. Ce vreti? Sunt o mama la 35 de ani cu un bebelus care azi a avut cea isterica zi din viata. Isteric bebe, pentru ca nu am putut iesi din casa pentru ca ....a venit toamna:) Asta cu mariuca in casa e anti toamna.


foto: http://www.fotokolor.blogspot.com/


p.s. Draga Nico, fotografia e pentru tine. gratiile n-au legatura cu viata dupa nunta, ci cu tema aleasa de tine, toamna:)

vineri, 2 octombrie 2009

Leapsa de la Simona

Asta-i muzica ce-mi place...

joi, 1 octombrie 2009

Beauty sleep


Oriunde mergem, Maria doarme. Am fost la Muzeul ţăranului român pe terasa. A dormit 2ore. Am fost la Ikea. A închis ochii când am intrat în magazin si i-a deschis când am ieşit. În parcuri, nu mai spun: Crângaşi, Herăstrău, Kiseleff, Bordei...ce contează? Doarme adânc peste tot. La Mogoşoaia la palat, a dormit o oră şi jumătate. S-a trezit când să plecăm. Era total nedumerită:).

Una peste alta, umblăm mult. Suntem non stop în căutare de locuri frumoase, fără bunici isterice, fără haite de cîini, locuri unde să ne facem plimbarile zilnice. Asa că vă rog dacă ne puteţi sugera alte oaze de linişte în Bucuresti, please do!