marți, 26 mai 2009

Primul vaccin



Asa arata o lacrima in timp de pace. Azi am vazut insa lacrimile adevarate, lacrimile de vaccin.
Nu e primul vaccin, ca i-au mai facut si in maternitate. De data asta, a venit pediatra acasa. Super doctorita, dna Zarnescu, o recomand cu caldura oricui. Am facut 2 vaccinuri: Infanrix hexa si Prevenar. Mariuca a simtit ca i se pregateste ceva si a urlat ca din gura de sarpe, de cum a intrat doctora pe usa. La momentul inteparii, ca sa zic asa, a inceput sa tipe de ziceai ca ii scoate inima din piept cu un cutit. Am inceput sa pling si eu. Pur si simplu, nu ma puteam controla. tati, saracul, nu stia cum sa ne mai impace pe amindoua. Plingeam sincron. Acum, a trecut. e cuminte in patutul ei si doarme ca un inger. As vrea sa fac orice, sa nu mai treaca prin ce a trecut azi. Da stiu ca asta e doar inceputul. Urmeaza vaccinul de 4 luni. Dar, pina atunci, vine botezul:)

9 comentarii:

  1. :S aaawww.....
    na, ca acum imi vine si mie sa stropesc cu lacrimi imprejur numai inchipuindu-mi cum faceati voi ploaie-sincron acolo... bine, si anticipand putin ce urmeaza.

    botezul, un alt moment traumatizant. s-ar putea ca vaccinul sa ii para floare la ureche dupa ce un domn barbos o ia de cap si o scufunda in apa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. are intuitie buna mititica :D incredibil cat a crescut! mi-am dat seama ca mi s-a facut dor de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. anca, matusha lu bono si nu numai27 mai 2009 la 00:00

    pup pitica plangaciosa! nu i se poate intampla nimic rau pentru ca sunteti voi parintii ei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai amintit de mine la primul vaccin facut acasa piticei mele....n-am dat apa la soareci cu doctora de fata (ca de' asa sunt eu..nu plang de fata cu strainii), dar am bocit vreo ora dupa...si tot timpul mi se parea ca micuta mea este suparata.
    Nu stiu cum am nimerit sa dau de articolasul tau tocmai acum, cu cateva ore inainte de a ma duce cu fata mea la vaccinul ROR. Mi-e teama de mor! Am auzit atatea rele despre el...dar il fac totusi pentru ca 2 pediatri mi-au zis sa i-l fac si pentru ca ma gandesc la bolile alea nenorocite pe care nu vreau sa le faca si sa se chinuie cu ele!
    Numai bine....ai o fetita minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Miki - mai e putin si ai sa simti pe propria piele:)

    nadina - nu ai scuze! trebuie sa vii sa o vezi. vrei sa nu te mai recunoasca?

    anca - multumim de incredere! ne e dor de tine!!!

    oana - bafta, tinem pumnii sa nu doara!

    RăspundețiȘtergere
  6. ufff, mai Fifi...ce ochi tristi are....numai cand o vad imi dau seama cat a putut de rau sa o doara....

    RăspundețiȘtergere
  7. Fifi...multumim...l-am facut! Sa speram ca nu apar efecte secundare....cum se simte puiutul tau mic..ati avut ceva efecte secundare? Sper ca nu! Va pupicesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Teo - ea plingea de cind a intrat doctorita pe usa:)

    oana - a facut un pic de febra 37 cu 8. acum suntem bine:)

    RăspundețiȘtergere