vineri, 26 iunie 2009

M-am coafat la palat!

Prietena mea, Ionela Rancu, PR la Miko m-a convins ca trebuie sa fac ceva cu parul meu, cu pielea mea si cu starea mea de spirit.
Asa ca, intr-o buna zi de miercuri am pasit la Miko Palace. Poate parea un pic pretentios titlul de palat dar cind intri acolo iti dai seama ca e un palat in adevaratul sens al cuvintului. Incepind de la receptie, unde te intimpina o domnisoara amabila, frumoasa si evident cu un ten perfect, iti dai seama ca ai intrat intr-un loc unde frumusetea e la ea acasa. Intru la coafor...care arata ca un salon de pe vremurile regale si sunt intimpinata de Oana, hair stilista. E tinara si frumoasa, emana sanatate. Ne asezam frumos pe o canapea si imi pune in fata 4 cataloage de vopseluri. Să alegem, zice ea. Grea treabă! O altă domnişoară mă serveşte cu apă şi cafea că doar se ştie: e complicat să iei o asemenea decizie! Alegem culoare, Oana o întinde pe păr şi mă linişteşte: e normal să îmi cadă părul după sarcină. Cît stau cu vopseaua pe păr mă întind comod pe canapea, îmi savurez cafeaua şi admir salonul. N-are nimic de a face cu tot ce am văzut eu în alte centre de frumuseţe. Curat, frumos, lux. Mă izbeşte faptul că tot personalul zîmbeşte şi nu e zîmbetul ăla de PR. Se simt bine acolo şi asta te face şi pe tine să te simţi confortabil. După fix 35 de minute apare o altă domnişoară, tot tînără şi frumoasă( sîc!) care mă conduce în alt salon unde sunt invitată să iau loc pe un scaun. Mă rog, nu chiar un scaun. Arată ca un tron pe care poţi să îţi întinzi comod picioarele. Începe procedura spălatului pe cap. Fără apă pe faţă şi fără tras de păr. Cu un masaj de aproape că mă ia somnul. Ma întorc la Oana. Mă coafează uşor şi îmi explică cum să îmi aplic balsamul ca să nu îmi incarc părul. Si, gata! Într-o oră jumătate sunt alt om. Plec cu zîmebtul pe buze şi mă gîndesc că mi-ar plăcea o aşa trataţie în fiecare zi:))). Bine, nu în fiecare zi. De 2 ori pe săptămână???
Aşa că doamnele mele ăsta e pontul meu pentru azi: dacă vreţi să vă simţiţi prinţese aveţi un loc în Bucureşti unde sunteţi tratate ca atare.

P.S. Nu va ginditi la preturi astronomice. E mai scump ca la salonul de cartier dar, diferenta face toti banii!

11 comentarii:

 1. Am vazut chiar la tine la emisiune ca e acolo si un doctor foarte bun din Israel parca, un nutritionist? Confund? Am intelesc ca omul a slabit-o pe oana roman.

  Andreea

  RăspundețiȘtergere
 2. Andreea - bine ai venit! nu confunzi. e adevarat, doctorul e tot la Miko e israelian, Michael Aharon il cheama si are o dieta pe care o combina cu o tehnica, aplica niste ace in ureche care iti blocheaza centrii foamei. Ma bucur ca te uiti la Felicia:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ahaaaa.....asteptam de multa vreme pe cineva care sa imi spuna exact cum e acolo....Ma plictisisem de experiente personale nefericite.
  Asadar, merci de pont!

  RăspundețiȘtergere
 4. bine, fifi....salonul de cartier de obicei nu merita nici banii pe care ii cere

  RăspundețiȘtergere
 5. Teo- am fost, am probat. e mega!

  Maria - asa e, desi sunt saloane de cartier curatele. da tu ai intotdeauna dreptate,nu? :)

  RăspundețiȘtergere
 6. maria, eu la salonul de cartier ma fac :) diferenta este ca (,) cartierul se numeste Cotroceni, si preturile sunt un pic mai mari ca sunt si clientele "pe spranceana alese". adica pot enumera destule starlete din soubizul autohton si nu numai.

  nu o includ aici pe doamna Niculescu. am plans una pe umarul alteia in perioada de gravidenie...

  RăspundețiȘtergere
 7. OOOO!!! Bogdana bine ai revenit!!! Mi-era dor de tine, doamna! Asta cu coaforul de cartier e tare! Coafor de cotroceni. Asta e cam si cum ai spune e bine la bloc mai fifi, cum nu e bine? io care stau nin Crangasi zic ca nu e chair asa bine:))))

  RăspundețiȘtergere
 8. Cine e doamna Niculescu, imi zcuzati ignoranta, va rog?

  RăspundețiȘtergere
 9. D-na Niculescu sa fie oare Diana Munteanu-Niculescu? Fosta VJ-ita MTV, actuala colega cu tine, draga, la Antena 2, sotia fotbalistului de la Dinamo, Claudiu Niculescu. Mai vrei alte detalii?

  RăspundețiȘtergere
 10. Adela - poze data viitoare. Ar trebui sa imi fac 2 variante: inainte si dupa! sI NU, NU MAI VREAU DETALII DESPRE DNA NICULESCU:) Mersiii:)))

  RăspundețiȘtergere