vineri, 29 octombrie 2010

Michelle Peck sau diva care are grijă de faţa divei Madonna


Nu sunt fană Madonna. Nu am fost niciodată. Vorba cuiva: ea nu cântă, face fitness. Asta nu mă împiedică să recunosc că femeia e sexy balamuc. Arată la 52 de ani cum multe nu arată la 30. Ieri, am întîlnit-o pe Michelle Peck femeia care se ocupă de faţa Madonnei. Ea însăşi o divă.

Arată, vorbeşte şi se comportă ca un star adevărat. A venit in platoul Observatorului şi a dat mâna cu echipa. La final i-a mulţumit şi portarului. Politeţea străinilor ne lasă muţi de fiecare dată.
Aseară, am fost la recepţia oferita de Miko în cinstea faimoasei invitate. Lumea mondenă este total străină pentru mine dar la insistentele Ionelei Rancu ( cel mai bun PR in viata), am cedat si am mers la cocktail: lume de bună calitate, Iri fără Moni, fete frumoase mai mult sau mai putin insotite, Mihaela Cristofor, patroana de la Miko, de o frumuseţe INCREDIBILĂ pusă în valoare de zimbetul tatăl ei Stefan Cristofor si...Michelle. Frumoasă, sigură pe ea so, so, so Hollywood :). A venit, a zâmbit, a explicat tainele tratamentului ei şi s-a retras discret după ce şi-a anunţat invitaţii că somnul e foarte important pentru frumuseţe şi ea trebuia să se trezească foarte devreme pentru a merge în platou la Răzvan şi Dani.
Concluzii:

- e chiar fun la evenimentele mondene aşa că o să mai merg. Dacă mă mai invită:)
- divele locale sunt mai frumoase în realitate decât la televizor.
- tatăl lui Iri arată mai bine decât Iri, deşi mănîncă cam mult, părerea mea:)
- dacă vrei să arăti beton trebuie să mergi la cosmetică
- tratamentul Intraceuticals este revoluţionar aşa că am să îl încerc şi o să vă povestesc după.

Multumesc oamenilor de la Miko care mi-au arătat de fiecare dată că sunt foarte bine primită acolo. Si da, vorbim de un salon unde pe scaunul de lângă poate să fie Andreea marin la manichiură sau Moni la coafor.


In fotografie de la stânga la dreapta: Stefania Brenna,director pe Europa Intraceuticals, Stefan Cristofor, Michelle Peck, Mihaela Cristofor, Martin Minkov, manager Beauty Med

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu