sâmbătă, 4 aprilie 2009

Aer neconditionat


Ne-am mutat la munte. Si am scapat de suzeta. Nu mai am nevoie de ea. Somnul si linistea vin de la sine. Au stat la rand sa ma tina in brate: mama, tata, matusa Geta si unchiul Ditzu. Nu am probleme cu asta. In fond...cui nu ii place sa stea in brate?






8 comentarii:

  1. Alta fetita plimbareata :)))
    Aerul de munte face minuni. Si pentru pitic si pentru mami. Bravo voua .

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaaa...ii place la nebunie. Cel mai mult ii place insa in masina. Si, spre satisfactia drumarilor de pe dn1, nu ii plac drumurile line. Cu cit sunt mai multe gropi, cu atit doarme mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfuiiii ...ce răsfăţ pe capul ei! Fericire maximă!

    RăspundețiȘtergere
  4. aerul neconditionat ii face plamanii mai puternici. stii ce inseamna asta, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo voua! la nici o luna si va plimbati prin tara! si eu o sa fac la fel cu bocanila!

    iar treaba cu gropile, e adevarata 100%! Fii-mea era blana tot drumul pana la Sinaia. In momentul in care scoteam cheia din contact facea si ea ochi :0...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nadina - ce inseamna?

    Bogdana - asta nu o sa tina mult,nu? creste si dispare somnul din masina?

    RăspundețiȘtergere
  7. La noi era suficient sa o duc pe Moni la mama in Racadau ca sa doarma mai bine. Nu mai zic nimic de livezi si ce mai avetzi voi in fundal in pozele alea... Chiar ca va rasfatati ! Plamanii mai puternici sa insemne oare ca o sa aiba de unde sa tipe mai tare ?!?
    Cat despre somnul din masina, poate sa tina destul de mult. Fetita unor prieteni are acum 6 ani jumate, dar la ultimul drum mai lung pe care l-am facut impreuna imi aduc aminte ca a dormit tot timpul... cam acum un an cred ca a fost...

    RăspundețiȘtergere