duminică, 19 aprilie 2009

Maşina, cel mai bun adăpost




7 comentarii:

  1. aha, acu' stiu ce sa va iau cadou. o umbrela!!! si inteleg si de ce v-ati luat masina asta. ati anticipat multiplele intrebuintari :D

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rând, maşina e foarte bună pe post de leagăn. Azi am descoperit că e şi adăpostul potrivit! Se uita lumea la noi ca la circ:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine îi stă cu frumuseţea mică în braţe!!!Şi ce mândru e!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand am vazut prima data fotografiile,am inceput sa plang desieram la serviciu si cativa ochi straini matintuiau cu intrebari de genul:ce are fata asta?Ori a traznit-o D-zeu,ori nu mai are toate rafturile in sifonier!Nici una si nici cealalta!Numai ca mi-am vazut pentru intaia oara nepotica!
    Fifi,nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine,eu sunt Catalina,verisoara lui Adi.Sa va traiasca!A-ti facut o treaba de minune!
    http://kati-second-hand.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma asteptam ca in portbagajul masinii sa fie o mamica care alapteaza. Faptul ca ar fi alaptat in public ar fi explicat pudibondada trecatorilor si faptul ca v-ati pus la adapost.
    Dar uite ca e un tatic care "alapteaza". Toata aprecierea mea, noi nu avem dovezi ca tati de gaza i-a dat vreodata biberonul pentru ca asta nu s-a intamplat decat odata in maternitate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Kati - Multumim de urari:)

    Ceska - draga mea, tati e se fla multe capitole: papa, leganat, baita:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Fifi,
    tati al nostru e sef doar la gadilat cupil!

    RăspundețiȘtergere