miercuri, 1 aprilie 2009

Să fie oare prea devreme pentru dietă?

În ultima vreme sunt foarte gânditoare...



...nu stiu ce să fac...aud în stânga şi în dreapta de tot felul de diete. Eu, deocamdată, sunt pe proteine. Mănânc doar lapte. Am luat un kil 200, in mai puţin de o lună. Nutriţionista zice că e cam mult. Anturajul îmi spune să nu îmi fac probleme. Până mă decid ce fac, mama fifi mă pozează cu cântarul potrivit la 3 kile 700. Trişez. Un pic. În fond, nu asta fac toate femeile?

13 comentarii:

  1. ce s-a schimbat! si ce obraji a capatat :))))

    love cantarul !!!! Traiasca produsele made in Romania!! si acuma zi de unde l-ai furat?

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a schimbat. Pai, daca maninca de zici ca de miine dispare laptele de pe piata...
    Cintarul l-a adus super buni de la Brasov. e de cind eram eu copil. Nu avem incredere in produsele electronice capitaliste. Clar?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce rotunjimi.Draga de ea, sa-ti fie sanatoasa si norocoasa. Bravo patratel, sa cresti mare si frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Patratel? Asa o sa ii spun de acum:))

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))) pai si eu tot cantar din asta am avut... recunosc ca de la chicco, dar din asta clasic nu electronic (recunosc ca a fost alegere dictata de pret, dar nu mai spui la nimeni, da?)

    RăspundețiȘtergere
  6. asta cu pretul o inteleg perfect. Daca stai sa aduni hainute, pampersi, lapte, suzete, ceaiuri, picaturi etc,etc...ajungi sa nu mai cintaresti copilul:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pui mic, e mult prea devreme pentru dieta !
    Lasa c-o sa ai timp toata viata... !
    Falcutzele alea bestiale o sa-ti tot apara si dispara, in functie de directia in care cresti. In mod normal, urmeaza sa mai pui cativa centimetri si in faza asta o sa para ca ai tinut dieta, desi tu o sa continui sa iei in greutate. Cand incepi sa nu mai iei in greutate, atunci sa te ingrijorezi ! Pana atunci, esti perfecta oricum ai fi ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim, bursu de sfat. mama zice ca niciodata nu e pre adverem pentru dieta:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pfuiii...eu as fi mai ingrijorata de pozitia de ganditoare...Iti dai seama cate intrebari o sa pui cand o sa mai cresti?
    Mama Fifi va fi nevoita sa gaseasca raspuns la toate ::))

    RăspundețiȘtergere
  10. mama ta e facuta din alt aluat decat a mea, fifi :)))

    ca la mama nu e niciodata indeajuns cat a mancat fii-mea... tot timpul aud: "dar, n-a mancat, mama, mai nimic..." "dar totusi nu a mai pus pe ea de atatea luni" "dar a fost deranjata, trebuie sa manance sa isi revina"...

    toate astea in conditiile in care fii-mea mananca mai mult decat mine!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. :)))) io ma referam la mama fifi, adica io! stai linistita ca si buni a noastra e disperata ca fata maninca mult prea putin desi ea la 3 saptamani s-a patratit de la cit maninca!

    RăspundețiȘtergere
  12. Stai linistita, cand o sa cresti o sa deslusesti misterul expresiei "Fifi e cu capu'" ;o)

    RăspundețiȘtergere
  13. :))) fata (ca sa incep cum se incep discutiile despre diete si coafor). deci fata, stai fata linistita, fata! ce crezi tu e important, nu ce spune lumea. apoi, si treaba asta cu kilogramele raportate la varsta si inaltime e atat de irelevanta... tine de osatura si preferinte si gusturi.. hainele sa iti vina sexi, fata, sa isi rupa bebelusii baietei gatul dupE tine, ca in rest totul e sub control!

    RăspundețiȘtergere