marți, 9 iunie 2009

Decizie importanta

Comisia de sanatate, calatorii, calitate a vietii si turism a decis:

" Numita Maria Popa, cunoscuta sub numele de cod Mariuca, ia calea strainatatii si se muta la Brasov. Pe timp de vara sunt permise vizitarile. In intervalul 1 iulie - 30 septembrie copilul nu va face deplasari spre capitala, bucurindu-se de aerul puternic de munte. Dupa aceasta data , bebelusa Mariuca devine navetista.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!"

P.S. Nu se admit contestatii, ci doar comentarii. Si alea sa fie pozitive,va rog:)

14 comentarii:

  1. Asa sa ne ajute Dumnezeu. E cel mai bine pentru ea. Nu si pentru noi. dar deja au inceput caldurile, nu im doarme noaptea cum trebuie si nici nu mai vrea sa manince:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine ! Deşi e destul de clad si la noi, să ştii... Şi să aveţi grijă la virusul de enterocolită care mişună prin oraş. Noi am stat 4 zile în spital din cauza lui...

    RăspundețiȘtergere
  3. mda...sa-ti verific tensiunea in fiecare zi? O sa fie bine pentru ea :)) cand tudor avea 7 luni am fost la brasov 2 zile..si n-am stiut ca avem un bebelus cu noi...a dormit tot timpul...asa ca dra mariuca va fi o fericita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bursu - oricit de cald e la Brasov nu se compara cu cuptorul de aici. cit despre enetrocolite...e nebunie si la Bucuresti

    Tudor - o sa fie cel mai bine pentru ea. Am testat faza cu aerul. mai ales aerul din Poiana Bv o rupe!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Decizie inteleapta! Sedinta foto la plecare si una la intoarcere! Ca sa vedem schimbarile!

    RăspundețiȘtergere
  6. David e mai tare decat aerul de munte! Am fost in week-end la Bran si nu a inchis un ochi toate cele 2 nopti petrecute acolo. Oricum, inteleapta decizie. Este si norocoasa ca ii are pe buni acolo si stau cu ea!

    RăspundețiȘtergere
  7. teo- ii facem poze cum sa nu?

    adela- david nu e tare. e cel mai tare!!!cit despre norocul cu super buni ce sa spun? sa dea Dumnezeu si altora asa noroc:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu comentarii, nuuu, ca decizia ati luat-o deja! Dar eu una nu as putea sa stau 3 luni fara Mariuca noastra. Normal ca e mai bine pentru ea, pentru bunici, dar mai mult de o saptamana nu as rezista.

    Sa va dea Dumnezeu putere si liniste sa treceti peste aceste luni!

    RăspundețiȘtergere
  9. o invidiez pe mariuca! nu ma trimiti si pe mine pachet la brasov??? :D
    acum, lasand gluma la o parte, cred ca e cea mai buna alegere... super buni e in al noualea cer, nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. clar trebuie să o trimiţi şi pe super nanny! şi pentru că e super nanny are nevoie de un super erou să o protejeze. ce bine că mă aveţi pe mine :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Silvia - cine a zis ca o sa stam fara ea 3 luni??? of, posturile astea scrise lasa loc la interpretari. O sa fim in marea majoritate a timpului, acolo, cu ea:)

    nadina si dnu ritchiu - 2 in 1? hmm...ma gindesc si vin cu o oferta!

    RăspundețiȘtergere
  12. astept sa fac cunostinta :) adika io si P:) , ctific ;)

    RăspundețiȘtergere