luni, 29 iunie 2009

A mai rămas o săptămână

Măriuca e la munte. Super buni s-a intors din vacanta din Grecia si a preluat copilul minune. Copilul minune evident ca e foarte fericit la munte, la aer. Sâmbata am plecat seara din Bucuresti. Erau 28 de grade. Am ajuns la Braşov unde erau 16 grade. N-are sens să vă spun cum a dormit Măriuca. Ziceai că e la concursul de somn profesionist!

Noi ne-am intors la ozonul pur din BucureSti! Doar o săptămâna ne desparte de concertul vieţii: U2 la Milano, pe San Siro. Nici nu îmi vine să cred. Visez la concertul ăsta de ani de zile. Sper să nu mă întorc dezamăgită. Iese din discuţie.:))))

6 comentarii:

  1. Astept poze din Milano, ca pozele pe care le-am facut eu anul trecut mi le-a rontait un virus si a trebuit sa le sterg odata cu reinstalarea windowsului.Si sticul pe care le-am avut copiate l-am pierdut.Asa ca...astept poze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oau!!!!!! Concert extraordinar iti doresc, zbor placut si distractie la maxim! Asteptam povesti si fotografii!

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost la al doilea concert in barcelona. e genial! o sa iti placa! nu am mai vazut un astfel de conceet. inimaginabil! sau e pentru ca imi place mie trupa atata de mult? in orice caz, enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  4. wow! Super! Deci nu sunt singura bolnava de u2...poze???

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am poze decat facute cu telefonul. dar imagineaza-ti stadionul nou camp plin ochi. bono pe scena. station scene... ce sa iti povestesc.... o sa vezi tu si asta e cel mai important. am fost anesteziata 2 zile. drept urmare, vreau sxa merg la londra sa ii vad si acolo! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, daca nu era criza...zau ca luam europa la picior:). ma bucur mult ce ai scris, pentru ca am citit tot felul de comentarii negative cum ca nu e cine stie ce concertul, ca bono nu mai e ce a fost etc.bla,bla.

    RăspundețiȘtergere