joi, 25 iunie 2009

Miss Bucuresti, faza pe sectorul 6. Proba costumelor de baie





10 comentarii:

  1. Nu e corect! aceasta candidata a incercat sa triseze! si chiar a reusit! juriul a fost influentat de nuditatea fetei! ar fi trebuit si la baitza sa poarte costumul! ca doar de aia se numeste costum de baie!
    e minunata!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunataaaaaaaa!!!!
    Avem si costum de baie?:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. De la Mariuca la Mariuca...sa va traiasca smechera si sa fie sanatoasa si tot frumoasa...si imi place cum incape in palmele lui tati...

    off-topic: cumva in perioada 11-18 iunie ati fost la Mamaia si intr-o seara, un clovn i-a facut un animalut dintr-un balon pe langa foisor?!...ca memoria mea vizuala zice ca da...astept realitatea sa infirme sau sa confirme...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahaaa!!! Cam satajista domnişoara! Zâmbeşte galeş! Stă la pozat! Şi-a ales perfect costumul de baie, în ton cu moda eco, adică întreg, ca să nu se pârlească la soare....Ce să mai, ştie să cucerească!

    RăspundețiȘtergere
  5. God ce par are! de unde i la-i dat mami? tu iti dai seama ce par o sa aiba mai incolo? of frumoasa e! mai lucrati totusi un pic la fotografii cu ea, ca pare un pic stresata de aparat :))) are niste ochi ca de melc in cateva poze!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eeee! Nu i-am mai facut poze de vreo 3 saptamini. Rusine! Si daca ii place la pozat cum imi place mie...naspa moment!

    RăspundețiȘtergere
  7. E taica-sau in miniatura,sa va traiasca ca e tare dulce

    RăspundețiȘtergere
  8. cam deocheate pozele, dna fifi! glumesc, e superba iar costumul ii vine la fix!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mamica de Sebastian - seamana si cu mine,dA????:)))

    Nadina - am uitat sa precizez ca tu ai furnizat acest costum de baie. si pozele nu sunt deocheate!!!

    RăspundețiȘtergere