luni, 3 august 2009

Diversificarea? No problem!

Buna! Sunt Maria si sunt mâncăcioasă. Lapte, mar, banana, morcov, patrunjel, telina!!! Nu sunt mofturoasa. Mănânc de parcă mâine s-ar scoate mâncarea de pe piaţă:). Am o singură dilemă: de ce super buni insistă să mâninc cu linguriţa când eu demonstrez că, deşi nu am împlinit 5 luni, mă descurc mai bine cu cana??? Aştept răspunsurile voastre pe adresa redactiei...









6 comentarii:

  1. in prima poza pare sa se teama ca super buni ii va da o portie mica...dar i se citeste satisfactia pe fata in poza a patra :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo si felicitari micutei mancacioase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai un copil tare frumos! Sa fie sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo! Eu m-am chinuit cu David o luna si jumatate sa-l fac sa priceapa ce e aia mancarica solida si lingurita. Pai cum sa vrea cu cana? Cat de...lichida e mancarica...solida? Si sa dea Domnu' sa nu fie mancacioasa asa si la maturitate ca se va chinui ca noi cu diete si alte balarii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm...pentru dilema Mariucai exista un singur raspuns: superbunii nu a realizat ca fetita noastra a devenit intre timp o domnisoara care se poate ingriji singura de mentinerea siluetei...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. mai, dar e talentata rau fata ta! face painting, body painting, le stie pe toate! sa inteleg ca merge de minune diversificarea, nu? pupici la brasoveanca!

    RăspundețiȘtergere