joi, 1 octombrie 2009

Beauty sleep


Oriunde mergem, Maria doarme. Am fost la Muzeul ţăranului român pe terasa. A dormit 2ore. Am fost la Ikea. A închis ochii când am intrat în magazin si i-a deschis când am ieşit. În parcuri, nu mai spun: Crângaşi, Herăstrău, Kiseleff, Bordei...ce contează? Doarme adânc peste tot. La Mogoşoaia la palat, a dormit o oră şi jumătate. S-a trezit când să plecăm. Era total nedumerită:).

Una peste alta, umblăm mult. Suntem non stop în căutare de locuri frumoase, fără bunici isterice, fără haite de cîini, locuri unde să ne facem plimbarile zilnice. Asa că vă rog dacă ne puteţi sugera alte oaze de linişte în Bucuresti, please do!

7 comentarii:

  1. ti-am zis eu ca seamana cu mine :))) eu as dormi non stop!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa dea Dumnezeu sa fie frumoasa ca tine, sa aiba picioare lungi si minte brici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat despre somn...tot cu tatal ei seamana. Si el e dendent de somn!

    RăspundețiȘtergere
  4. Gradina Botanica e superba toamna! Ce mai astepti? Asa doarme si noaptea? Esti o norocoasa! David inca ne face nopti albe. Ziua e un inger.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adela - tu stii ca noi nu am avut probeleme cu somnul noaptea. Da ziua parca nu dormea asa mult:))). Mersi de pont!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sugestii de Bucuresti nu am de unde da, dar pot sa va zic doar atat: fericitilor!!!!! De cind avea 6-7 luni, Tweety nu doarme ca lumea noaptea (acum parca isi revine incet), iar cind intram in magazin... sau la o terasa... atunci incepe circul Dar asta este, bine ca e el destept :P ... Oricum, sunteti tari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate si aranjam un blind date pentru pitici in Gradina. Ce zici?

    RăspundețiȘtergere