luni, 28 decembrie 2009

O zi din viaţa unei dive

Somnul e cel mai important. 12 ore pe ceas. Atat dorm eu, o diva de nici 10 luni. Ma culc la 9 seara, ma trezesc la 9 dimineata. Pe ceas. Toaleta de dimineata implica spalarea pe fata cu apa termala Vichy si cremuirea cu un produs bio, evident. Folosesc gama de bebelusi de la Styx, fara parabeni si fara lanolina. La inceput foloseam Mustela, dar tusa Adelina din Italia mi-a spus ca nu e bine si am schimbat. Urmeaza o scurta socializare cu apartinătorii, o masa usoara de fructe si iar somn! Dupa somn, plimbarea. Si ce plimbare. Cel mai greu este sa imi aleg hainele. Pentru ca o diva, oricit de mica ar fi ea, are un dressing pe masura. Sa fie haina de la mothercare, blugii de la zara si tricoul de la h&m? Nu, nu! Alegem haina de la Andreea, bluza de la Maria si velurii luati de mami de la Milano:D.


Pornim la drum. In principiu, nu imi convine nimic. Nu inteleg de ce trebuie sa port caciula? De ce? De suparare, nu scot un sunet tot drumul.




Ne intoarcem acasa. Trece Nadina pe la mine. O bârfă scurtă mă binedispune mereu: ce mai e pe la Antena, noutăţi de la Tommy Hilfiger, reduceri la Famous Brands si ce minuni face BlackBerry. Imi plac discutiile noastre, asa ca intre dive:).




Iar somn. Dupa siesta ma mai joc putin si stiu ca urmeaza rasfatul spa. Azi e zi de coafat. Mama zice ca ma fac eu mare si ma duce ea la Miko, da pina atunci ma coafeaza ea, o ajuta si super buni, dar ce stiu ele??? Of...ma rog, ma supun....in fond, cit trebuie sa mai am rabdare sa ajung la Oana, la Miko Palace... vreo 10 ani?










Ziua se încheie perfect. Apar la Antena 3, la stiri. E vorba de bebelusii anului 2009. Apoi, ma distrez cu barbatul vietii mele. Ca sa il citez exact: îi rup capul!!!



Mâine o iau de la capăt. Mi-ar plăcea un masaj de calitate, aşa că dacă ştiţi de aşa ceva prin Braşov, să îmi daţi de veste. Sau dacă auziţi de o agenţie de modele, să mă anunţaţi imediat! Vă pupez!

8 comentarii:

  1. paru lu fi-ta e mega tare, jur. si nu mai pune atitea poze, ca ti-am zis ca mi se pare ca ma despart ani lumina de 10 luni

    RăspundețiȘtergere
  2. ah, body-ul asta il are si sma, dar inca ii e mare. de fapt toate alea de 0-3 luni ii sunt mari. si nu e vreo firava

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara nici un comentar avem de a face cu o diva!Numai ca prea mult rasfat se urca la frizura!

    RăspundețiȘtergere
  4. Parul asta e mostenire de familie.Si Adi il ase asa carliontat, si eu la fel...Dar ce mai zic eu...generatiile tinere se nasc si mai frumoase decat noi...astia...batrani! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. cand o sa cresc mare o sa-i trimit o scrisoare lui mos craciun in care il voi ruga sa imi aduca si mie o fetita la fel de frumoasa, zambareata si plina de viata :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria - 10 luni trec mai repede decit crezi:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria - Sunt ciudate marimile. Eu masor din ocu, nu ma mai uit la luni.

    Kati- toto timpul sarcinii m-am rugat sa fie creata si cu ochii mari:)

    Nadina - beibi, esti ok?:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti un super copil. Am gasit intamplator blogul tau(vorba vine:)) si am ramas fascinata de cat de frumoasa poti fi!
    Sa cresti mare!

    RăspundețiȘtergere