luni, 14 decembrie 2009

Viena

Copacul inimos:

Globul meu preferat:

fifi aşteptând metroul:



Nu sunt fan Viena. Nu e in topul oraselor mele preferate. Dar...atmosfera din piata de craciun...alta poveste:).

Sunt insa fan Blue Air si dupa zborul dus intors Bucuresti Viena, m-am convins ca e o super alegere. Stewardesele sunt asa cum le stim din filme:). Si zborurile au fost ambele line si fara nicio problema. Good job, cmd. Biţă!!!

La Viena era frig. Acel frig de iti patrunde până în ultimul oscior. Noroc cu vinul fiert şi capuccino fierbinte...

Repet: nu sunt fan Viena insa va intreb: cum sa nu iti placa un oras in care mii de oameni merg in piata de craciun din fata primariei, dar nimeni nu te calca pe picior, nimeni nu te îmbrânceşte?

Am revenit acasă, după 3 nopţi în hotelul de 4 stele, ridicat deasupra unui mega mall. Un hotel în care liniştea guverna peste tot.

Back in Romania: vecinii mei manelisti, votanti de presedinte autoritar, au achizitionat o masina cu care isi plimba copilul prin casa...asa ca ne simtim super, nu avem de ce regreta ca nu am ajuns la Prater, faimosul parc de distractii din Viena. Avem aici, in minunata patrie, in frumosul oras, in megalopolisul Crangasi toate distractiile posibile...

Sarbatori linistite!

8 comentarii:

  1. nu-mi aduce aminte ca si asa stau sa nasc

    RăspundețiȘtergere
  2. La Viena nu e frig! Mai bine fa o excursie in Oberösterreich (Austria de sus)...aici ai sa simti frigul asa cum trebuie.Tocmai am postat pe blog cateva fotografii din orasul in care lucrez.Munte si lac impreuna...si cum sa nu fie cald?
    http://kati-second-hand.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare frumos este la Viena in aceasta perioada a anului.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce coincidenta! si eu am facut anul acest revelionul la Viena,dar nu in fata primariei ...acolo am mers in dupa-masa zilei,era totul curat de parca nici nu s-=a tinut in strada revelionul,doar tarabele,plasma uriasa si scena mai aminteau de eveniment.
    Pentru mine a fost un revelion de neuitat,am postat imagini in Jurnal de Austria...

    RăspundețiȘtergere