marți, 17 martie 2009

După baie

11 comentarii:

  1. nu vreau sa vad suzeta!!!! N-am fost de acord si...mi-a iesit!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. o fetita superba dupa baie! wow! ce ochisori!

    RăspundețiȘtergere
  3. Roxana - suzie? nu esti de acord cu suzie? face parte din tehnicile de manipulare folosite de super buni, la indicatia pediatrei. da stai linistita ca maria nu o suporta:)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria - si noua! facem reclama la ikea:)

    RăspundețiȘtergere
  5. suzeta este buna. mai ales cand esti ca mine si ai detinut vreo 15 suzete, si nici una nu a fost indeajuns de buna pentru copil!

    acum am de gand sa mufez nr. 2 pana o ia. asta ca sa nu suga degetul cum a facut chitzi. si ca sa am si eu perioade de liniste... bad mama, stiu!

    in rest apreciem si bibe de la avent. avent rulz! si sanosanu' dar mai ales, prosopelul verde!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bogdana - avent rulz, da sanosanu...cred ca avea dreptate dermatoloaga mea care mi-a spus ca s-ar putea sa ii usuce pielea. are pielicica f uscata pe picioare iar pe miini se cojeste. cred ca trebuie sa o uleiez

    RăspundețiȘtergere
  7. incearca si cu mustela... au niste creme speciale pentru asta.

    sau daca preferi varianta eco-bio naturala 100%, ulei de masline...

    eu am trecut-o pe mustela de vreo un an sau pe klorane mai nou, pentru ca nu mai suportam eu mirosul de mustela :)

    cu crema recunosc ca nu o dau decat la sinaia, ca acolo e apa foarte dura si chiar i se usuca pielea. in rest nu am dat-o aproape deloc cu crema, uleiuri sau alte pomezi post baita. nu a fost nevoie, iar eu si-asa nu prea suport cremele...

    RăspundețiȘtergere
  8. Io tre' sa recunosc cinstit ca Tuzi m-a scapat de multe plansete si tipete. I-am dat-o (mica, alba cu stelutza galbena fosforescenta, Avent) prima data la 10 minute dupa ce am ajuns cu ea acasa de la maternitate. A plans tot drumul. Dupa ce a primit-o pe Tuzi s-a linistit. De atunci sunt cele mai bune prietene si nu pot dormi una fara cealalta...

    La capitolul cosmetic, noi am folosit Bubchen. Si Sanosan, da' ne place cel mai mult cum miroase Bubchen. Iar Monica e deja domnisoara, daca mami se da cu crema pe fatza, vrea si ea... :o)
    Si ne-am cojit si noi cand eram mici-mici, da' ne-a trecut in aproxoimativ 2 saptamani, fara sa schimbam cosmeticalele. Pediatra noastra a zis ca e ceva normal.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bogdana - mustela...foarte bun. mami e fan!

    Bursu - mutlumim de sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  10. deci maria stie ce vrea! bravooooo1

    RăspundețiȘtergere