joi, 5 martie 2009

Ştefănuţ. Suflet nevinovat


El este Stefanut. Are mare nevoie de ajutor pentru ca este foarte bolnav. Operatia care il salveaza costa 150.000 de euro.

Cum il puteti ajuta aflati de pe site.ul facut de parintii lui adoptivi, parinti care si-au dorit acest copil mai mult ca orice pe lume.

http://www.cristianstefan.ro/

5 comentarii:

  1. bravo si de la mine... sper sa o ducem mai departe, si nu numai cu postari, ci si cu donatii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intotdeauna mi-am dat jos palaria in fata oamenilor care infiaza un copil. Nu stiu daca as putea sa fac asta. CRed ca trebuie sa ai un suflet foarte mare si un curaj extraordinar. Am cunoscut asemenea oameni care se purtau absolut firesc , parca fara sa isi dea seama de gestul lor incredibil. Stiu cum e sa iti doresti un copil, stiu ce inseamna framintarea, dorinta de a avea un copil sanatos. Si ma gindesc ce e in sufletul acestor oameni. Si ma fac mica, mica

    RăspundețiȘtergere
  3. SUNT UN PRIETEN AL LUI STEFANUT SI AL FAMILIEI FLORESCU. AM MAI REALIZAT UN SITE http://cristianstefanut.tripod.com
    MULTUMESC PENTRU OMENIA DUMNEAVOASTRA.
    MII DE MULTUMIRI
    SANDU

    RăspundețiȘtergere
  4. Bolnav de cancer la 24 de ani
    “Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr.

    Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot muncii pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic.

    Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici.

    Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament.

    Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). va rog ajutati-ma daca nu pot sa mor

    Contact:

    E-mail: rudolfleonard@yahoo.com
    Telefon: 0757205495

    Va multumhesc anticipat

    RăspundețiȘtergere