marți, 3 martie 2009

Tehnici de apărare împotriva fricii

Nu îmi vine să cred ca se întîmplă. M-a cuprins frica. Săptămâna trecută eram absolut ok şi acum sunt pa! Imi e foarte frică de naştere şi de tot ce va urma. Urât din partea mea.

Cum să mă bat cu panica asta?

17 comentarii:

  1. desi nu stiu cum e sa nasti CRED ca ar trebui sa te gandesti la cat de mult vrei sa o vezi pe mariuca, sa o strangi la piept si sa ii soptesti "TE IUBESC"
    N.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi vine sa o scot acum din burtica, sa ma uit la ea un pic. Sunt sigura ca s-ar mai duce fricile. Multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,Mary :) Am fost 2 zile la spital, pentru perfuzii si analize. Ce am vazut si auzit in 2 zile mi-a anulat toata vitejia. Jur!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nasha e cu noi!!! Ma bazez ca vineri o sa faci ordine la spital. Militarie!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. te cred la partea cu vitejia :)
    iar in spital cel mai bine iti pui ochelari de cal si casti in urechi, altfel innebunesti.
    iar cu frica d ecare vorbesti, chiar nu ai ce sa-i faci, e natural :)

    stiu ca m-a apucat si pe mine, si nu trece cu nimic...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bogdana, ma bucur ca nu incepi si tu sa imi spui ca alte femei care au trecut prin asta: vaaai...de ce sa iti fie frica. Io cred ca tuturor le e teama. Da, numai unele recunosc. Si da, in spital e groaznic. Azi stateam cu perfuzia in salon linga o femeie care plingea usor. Pe tacute. Si a venit asistenta doctorului meu si mi-a spus: trebuie sa te mut de aici. Nu intelegeam de ce. Ei bine, femeia care avea o burta fix la fel de mare ca a mea, astepta sa i se faca chiuretaj. Ii murise bebe in burta. M-am mutat in alt salon, unde timp de 2 ore am auzit povesti din carti desprinse parca. Asa ca, l-am sunat pe doctor si i-am spus ca nu ma mai duc la ultimele 2 zile de perfuzii. De ce pisoi? Ca ma lasa nervii! si el imi zice: Bine, pisoi. Da vii vineri,da? :))))
    Mai bine are copilul cu 100 de grame mai putin dar mama ramine teafara la cap. Cat de cat...

    RăspundețiȘtergere
  7. fai, femeie! cand lepezi odata? vorba ceea moldoveneasca! :)) si ce daca ti-e frica, de parca ai vreo alta cale decat sa te descurci :) n-ai, auzi? n-ai! deci pune mana si descurca-te!

    hmhm. te las sa imi intorci astea peste cateva luni :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Miki! Te bat la calorifer! Cu ultimele mele puteri!

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) in burti sa ne luptam sau in lupta dreapta!

    RăspundețiȘtergere
  10. In burti! Desi e inegala lupta:))) Lasa ca o sa vezi tu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu(Julieta) te cred...chiar daca nu am trecut prin asta.... mi-e frica numai cand vad gravidele cu burti mari....adica...mi-e frica pentru ele...si mi-e frica sa ma gandesc de fapt! Nu stiu daca m-a inteles cineva !!?..dar te cred si iti tin pumnii...asta e clar!

    RăspundețiȘtergere
  12. julico...multumim! si te pupam! tare!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. brrrr, m-am infiorat toata...

    du-te mama si nasti odata! hai ca mai e putin... si nu, nu sunt viteaza si vreau sa o vad pe aia care spune ca nu e nimic si ca nu ai de ce sa te temi... ori minte, ori e inconstienta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc, Bogdana. Azi merg la ultimul control. Si mâine nenea doctoru scoate fata. Il iubesc pe doctorul asta. Cand o sa treaca toate, am sa scriu mai multe despre el

    RăspundețiȘtergere