duminică, 5 iulie 2009

Milano, here I come!

Plecam spre aeroport. Miercuri seara se implineste visul personal. Am citit tot felul de pareri despre concertul u2 de la Barcelona. M-a linistit comentariul Irinei si dupa aia am citit si ce a scris dobrovolski la el pe blog. E de bine:) Poate suna prostesc dar am emotii. Astept concertul asta de ani de zile.

Fata mea e bine sanatoasa. Miine implineste 4 luni. Azi am vazut-o pe camera. A inceput sa chiuie din ce in ce mai tare. Chiuie si se blocheaza. Nu intelege nici ea sunetele pe care le scoate. Joi revenim si mergem direct la Brasov. Ma tot gindesc daca sa mergem la mare cu ea. Nu sunt hotarita. Va salut pina joi si va reamintesc de concursul cu premiile de la Styx Romania. Va pupez!!!

p.s. Manelistul de deasupra noastra implineste, in curind, 4 luni de cind nu a mai dat concert. Concert cu muzica. A trecut la domestic fight. Batea azi noapte la nevasta...e incredibil cum la o luna ii da portia de sanatate. Si a doua zi se aud bocanituri. Repara mobila pe care a rupt-o la nervi. Of, viata e greu!

7 comentarii:

  1. miercuri seara se implineste si la mine... unul dintre vise. tot la milano si tot pe san siro. n-am inteles de ce emotiile si de ce nelinistea ca ar putea sa fie altceva decat fabulos. in mod sigur, pentru ca n-am citit lucrurile urate despre care vorbesti. am ajuns la tine pe blog, urmand comment-ul de la dobrovolschi, cautand cate ceva despre "parerile negative". doar de curiozitate, nu cautam nimic in care sa cred cu adevarat :))... nu?!

    ah, si sa-ti creasca frumoasa si sanatoasa Mariuca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre concertul U2 ce sa zic! Iti urez sa fie asa cum te-ai asteptat!Despre manelistul de deasupra, nu-i mare chestie.Am si eu unul deasupra care are cam acelasi comportament.Diferenta e ca manelistul meu e sarb si nu roman si ca asculta Asim Bairic si nu Nicolae Guta. Ma rog...specia asta este inca la inceputul evolutiei asa ca nu te astepta sa dispara prea curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. cecishor - am citit ca sunt orientati mai mult pe show si mai putin pe muzica, cinta prea multe piese de pe albumul nou ( wtf! e turneu de promovare, deci e normal )etc,etc.
    Poate ne vedem la milano:)

    kati - ma nu stiu ce sa zic de evolutia curentului manelo...miine la antena 1 se lanseaza emisiunea talente fara numar prezentata de dan Bursuc. ce mai vrei?


    Ceska - multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmm... si daca vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri?! eniuei, noi de maine vom fi acolo, ca doar avem vise de implinit. va fi minunat, sunt precisa! :)
    singura mea problema e ca o sa fiu prea departe de ei si de scena. n-am fost atat de norocosi sa prindem locuri pe gazon si suntem aruncati undeva, in anello rosso.

    nu ca asta ne-ar impiedica sa ne vedem la milano, vorba ta, si sa ne uitam impreuna la Dom, cu o bere in mana :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Dan Bursuc moderator la Antena? Hai ca am trait s-o mai aud si p-asta!Imi pare rau pentru tine, pentru Antena si pentru Romania ( asta in cazul in care nu s-o fi inventat intre timp un dictionar al manelistilor din care sa putem si noi traduce ce se vorbeste). :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Have fun la concert, pentru ca va fi de zile mari, asta cu siguranta! E, totusi!!, U2!!!!

    RăspundețiȘtergere