joi, 9 iulie 2009

U 2 LIVE IN MILAN

Nu a fost asa cum m-am asteptat. A fost mult peste. 85 de mii de oameni hipnotizati. A fost ...nici nu stiu cum sa scriu. Sunt obosita, dar am un zimbet pe buze care sterge tot. Concertul cu Bono levitând, cu scena aia ruptă parcă din filmele sf, cu oamenii care făceau valuri ca la fotbal, a fost un vis. Cireasa de pe tort a venit de data asta inaintea tortului. Mergeam la plimbare spre Dom. La un moment dat, văd vreo 30 de oameni, adunaţi în faţa unui gard, cu aparatele pregătite de pozat. Adi imi spune: E Bono aici, precis! Siiiiiigur, m-a buşit râsul. Aşa era. Acei curioşi îl aşteptau să iasă din hotel. Pe el, Bono, super starul de 1 metru 68:). Am zis: hai să stăm şi noi. Şi am stat. 3 ore, nu râdeţi! Acei 30 de oameni s-au făcut 300, lînga gărzile de corp au apărut poliţişti şi după au venit şi carabinierii. Lumea cânta, aplauda, super atmosferă. După 3 ore am plecat. Nu mai puteam. Am ajuns la colţul străzii şi am auzit nişte urlete...urlete, tată!!! Ieşise toată trupa. Am luat-o la goană înapoi. Adi, cu experinţa lui de la ştiri, a ajuns în faţă în 10 secunde si a făcut poza vieţii!




Pe mine m-a ajutat înălţimea mea incredibila, 1.61 ( sic! ). Mi-am dat seama că nu are sens să exersez săritura pe vîrfuri aşa că m-am strecurat printr-un colt. Si i-am vazut pe edge si pe bono. La 1 metru de mine. Oameni normali, zimbind frumos si oarecum stingheriti de atita atentie.
Toata povestea asta de 3 ore, de ieri din parcare de la Hyatt, a fost vorba reclamei: de nepretuit!!!

Ii multumesc barbatului meu care a stat de bunavoie si nesilit de nimeni , in soare, asteptind să faca o poză. El care nu este fan u2. El care nu suporta sa astepte nici macar 5 minute. Sunt gesturi care iti lumineaza viata:)))

9 comentarii:

  1. Ma bucur pentru tine.... eu nu sunt decat fanul unui scriitor si atunci cand am avut ocazia sa ii stau in fata cred ca am simtit la fel cum ai simtit tu cand i-ai vazut life, in viata, in carne si oase pe Bono&co. Mi-a promis atunci o cafea pe care nu am reusit sa o bem impreuna. Astept sa mai creasca gaza mea sa imi dea liber si o sa il fac pe dl Coelho sa isi tina promisiunea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau! Mare idol ti-ai gasit, doamna! A fost incredibil, multi au ris de mine ca sunt nebuna ca am stat atit. Mie mi s-a parut o super ocazie. Nu puteam rata asa ceva. ma indoiesc ca vor veni sa cinte aici asa ca...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, clar nu puteai rata asa ceva! si ce sa iti spun: te invidiez MAXIM!!!! sa fii atat de aproape de bono mi se pare incredibil! cred ca a meritat fiecare clipa de asteptare! doamne, nu sunt o fanatica, insa... ma rog! :-)
    ma bucur ca ti-a placut concertul, avand in vedere toate temerile tale initiale.
    ai vazut, e greu sa descrii in cuvinte ce simti in acele momente. exact asa mi s-a intamplat si mie cand m-ai intrebat cum a fost! e o amintire nemaipomenita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aoleo, nici eu nu ratam ocazia pentru nimic in lume!!! As fi stat 3 ore sau mai mult, pentru ca sunt aumite momente in viata cand merita sa astepti ceva!!! Sotul tau a fost pe super faza si poza e reusita! Eram sigura, cum ti-am si scris, ca evenimentul va fi peste asteptarile tale, pentru ca asa se intampla intotdeauna cu marii artisti. NU au cum sa dezamageasca!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fifi,va felicit pentru aventura voastra de paparazzi!Frumoasa poza, si povestesti frumos,ai talent!:))Da...ce sa zic iti poti intalni idolul poate numai o data in viata.Mai rau e cand idolul tau nu mai traieste! Ce as mai da si eu mana cu Salvador Dali! Asta e ghinionul meu!Ma bucur ca a fost peste asteptarile tale.Urarile mele s-au implinit!Asa ca zic acum: La mai multe intalniri cu Bono&co.!

    RăspundețiȘtergere
  6. Uau! Super experienta ai mai trait! Stiu cum e. Acelasi sentiment l-am avut la concertul lui MJ din '96 si al lui George Michael in 2007. Faza cu intalnirea intamplatoare la Dom e tare de tot. As fi asteptat si o zi intreaga pentru acele secunde face-to-face cu idolul. Am vazut acum ceva timp un moment magic de la unul din concertele U2, in care Mr. Bono a luat de mana o fana din publicul in delir, s-au intins pe scena unul langa celalalt si-i arata cerul instelat in timp ce canta o piesa lenta (nu mai tin minte care). Mi s-a parut un gest de o tandrete extraordinara!

    RăspundețiȘtergere
  7. irina - e greu de spus in cuvinte. as putea sa spun ca m-am mai simtit asa cind m-am maritat si cind mi-am vazut copilul prima oara. oricum, am un rinjet pe fata care spune totul:)

    silvia - a meritat fiecare minut. bine ca i-am prins ca cred ca ma ofticam ingrozitor sa ratez asa ceva. of, fifi groupie:)))

    kati - salvador dali,ha? complicat:)

    adela - stiu scena. e din concertul din boston din 2001. chiar vorbeam cu prietenele mele pe atunci: daca as pati eu asa ceva...nu as maige o luna la serviciu:)))0 evident, pe vremea aia nu aveam rate!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. We stumbled over here by a different web address and thought I might
    check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to finding out about your web page repeatedly.

    Also visit my website - katteronline.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Incredible! This blog looks exactly like my old one!

    It's on a entirely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Superb choice of colors!

    Here is my blog post ... ed and diabetes

    RăspundețiȘtergere