vineri, 4 septembrie 2009

Viaţa socială




Mama fifi zice ca e momentul sa imi incep viata sociala asa ca m-a scos la cafenea. Si pentru că tati are si el limitele lui la ţinut in braţe, m-au pus in rucsacul lui Mihai. Mi-a plăcut la nebunie noul meu culcuş:). Si am uitat sa vă spun: am primit prima pereche de converşi din viaţa mea! Sunt pe drumul cel bun... ( multumim, Mihai!!!

8 comentarii:

  1. nu prea inteleg ce cauta micuta in rucsac dar mi-e si mai greu sa inteleg ce face cu cutia de bere pe masa??? eu cred ca fetita asta arde anumite etape si nu e bine :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca sunteti mortali! Ati pus copilul in rucsac! Cat de mare era rucsacul sau cat de mica e Mariuca, de a incaput? Oricum, nu pare sa o deranjeze. Satii ca si noi am iesit pentru prima data la terasa sambata trecuta si am fost foarte cuminti dar tot am spart o farfurie si un pahar. Ah, si spuneam "tata" la toti barbatii de la mesele vecine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nadina - berea era a lu tati, si era fara alcool, da?????

    Adela - statea perfect in el pentru ca era foarte mare. Si ea a crescut mult: are 70cm!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu zic sa nu pastrati pozele astea ca se face Mariuca mare, va baga si ea in rucsac si va face poze, sa rada lumea de voi :))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. pt a lamuri cateva aspecte: micuta cauta in rucsac sa stea cat mai comod;

    rucsacul e Burton, de aprox 28 litri, inalt de 47 cm, alte detalii tehnice aici - http://www.the-house.com/bt5ditb7zz-burton-bags.html;

    berea era intr'adevar fara alcool, confirm; vodka insa nu.

    conversii de exceptie, junkie style.
    cu placere fifi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nadina - in rucsac? poate in container:))))

    Mihai - dupa cum vezi, lumea pe aici e persiflanta. Mersi de lamuriri!!! Si...care vodca?

    RăspundețiȘtergere
  7. Vodca era probabil ascunca in biberon...Daca Mariuca a incaput in rucsac sau rucsacul a fost destul de mare pentru ea...hmmm...asta e intrebare de genul...Adam avea buric?In sfarsit, se pare ca Mariucai noastre ii displace cafeneaua si isi pune intrebari de genul...cat ''lapte'' pot inghiti oamenii astia?sau...au aici si meniuri pentru bebelusi?Priviti la expresia ei intrebatoare si dati fetei cateva raspunsuri concrete!!!

    RăspundețiȘtergere